به گزارش ایسنا، دکتر "سوزان هاگلر" نویسنده ارشد این مطالعه از مرکز پزشکی بیمارستان کودکان سینسینتی آمریکا گفت: مطالعات بیشتری لازم است انجام شود تا روشن شود آیا مکملهای ویتامین به طور کلی در بیماران مبتلا به میگرن مفید است و اینکه آیا بیماران دچار کمبود ناچیز ویتامین از مصرف مکملها سود میبرند؟
در این مطالعه که تعدادی کودک، نوجوان و جوان مبتلا به بیماری میگرن حضور داشتند، مشخص شد تعداد بالایی از آنان دچار کمبود ناچیز ویتامین D، ریبوفلاوین و کوانزیم کیو ۱۰ بودهاند.
همچنین برای بسیاری از این بیماران داروهای پیشگیری از شروع میگرن تجویز شده و در صورت پایین بودن سطح ویتامین، مکمل دریافت کردند اما از آنجائی که تعداد کمی از بیماران تنها ویتامین دریافت کردند این امکان وجود نداشت که مشخص شود آیا مکمل ویتامین میتواند از بروز میگرن جلوگیری کندیا نه؟
همچنین محققان آمریکایی مشاهده کردند دختران و زنان جوان بیش از پسران و مردان جوان دچار کمبود کوانزیم کیو ۱۰ بودهاند و پسران و مردان جوان بیشتر دچار کمبود ویتامین D بودهاند.
به گزارش هلث دی نیوز، علاوه بر این میگرنهای مزمن در بیمارانی که از کمبود ریبوفلاوین و کوانزیم کیو ۱۰ رنج میبرند نسبت به مبتلایان به میگرنهای موقتی بیشتر دیده میشود.
نظر شما